Activiteiten

ACTIVITEITEN

We stellen U enkele activiteiten voor die we met de Foundation reeds organiseerden alsook de geplande events.

We zouden het ten zeerste waarderen mochten wij U mogen verwelkomen op één van onze activiteiten

om zo de Foundation te steunen

24/01/2021: Save the date!


Op 24 januari 2021 wordt tussen 14u00 en 16u00 - door de rector van UGent Professor R. Van de Walle - een ereteken uitgereikt aan de Lux Luka Foundation.

Verdere info volgt!

08/09/18: Lux Luka Promenade editie 2


Luka’s grote passie voor oldtimers, hebben wij vertaald in het organiseren van een rally op zaterdag 8 september 2018. Wij nodigen u allen vriendelijk uit tot deelname aan de tweede editie van de Lux Luka Promenade.


Wij hopen op een talrijke opkomst!


De opbrengst van deze rally gaat integraal naar de studie “het gebruik van een nieuwe isotoopmerker bij het vroegtijdig opsporen van ziekte-herval bij patiënten/kinderen met een primaire kwaadaardige hersentumor”

24/11/2018: Concert '2 Cellos' tvv De Lux Luka Foundation


De two cellos zijn ontdekt door Elton John. Luka Sulic speelde zijn dagelijkse portie cello in een lokaal van de Royal Academy of London wanneer toevallig Elton John passeerde langs het lokaal en zijn talent kon zien en horen , belde Meneer Elton naar de directeur van de Royal Academy om Luka Sulic aan de lijn te krijgen. Luka geloofde zijn ogen niet. Het eerste wat Luka vol overtuiging zei aan de telefoon : als jij Elton John bent dan ben ik Michael Jackson. Vol ongeloof nam Elton John de twee vrienden onder zijn vleugels en kregen een contract bij Sony. Zo zijn ze wereldberoemd geworden in Amerika, Japan, Australië, China, Kroatië, Nederland,...

CONTACT


Kouterdreef 11 B 303

9000 Gent

info@luxluka.be

+32(0)478 40 05 55

ABOUT


De “Lux Luka Foundation” is het orgelpunt van vijf jaar strijd en loutering die de ouders en zus van Luka Hemelaere intens hebben ervaren.

2019 Copyright Lux Luka Foundation -  Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés / All rights reserved