Activiteiten

ACTIVITEITEN

We stellen U enkele activiteiten voor die we met de Foundation reeds organiseerden alsook de geplande events.

We zouden het ten zeerste waarderen mochten wij U mogen verwelkomen op één van onze activiteiten

om zo de Foundation te steunen

2024: Classic Car Rally in Croatia


In 2024 trekken we naar Kroatië om met onze oldtimers het prachtige landschap te ontdekken tijdens een classic car rally. Meer info volgt.

14/12/2023: Save the date!


Op 14 december 2023 wordt tussen 14u00 en 16u00 - door de rector van UGent Professor R. Van de Walle - een ereteken uitgereikt aan de Lux Luka Foundation. Verdere info volgt!

08/12/2022: Busje komt zo!


Op 8 december trokken we met het VW oldtimerbusje van Vesta Development naar Kortrijk en Gent en hebben we 350 flessen prosecco 'Collalto' verkocht. Ideaal voor de Kerst- & Nieuwjaarsperiode en een mooie extra opbrengst voor de stichting. Deze actie liep in samenwerking met Stappato Eke.

08/09/2018: Lux Luka Promenade editie 2


Luka’s grote passie voor oldtimers, hebben wij vertaald in het organiseren van een rally op zaterdag 8 september 2018. Wij nodigen u allen vriendelijk uit tot deelname aan de tweede editie van de Lux Luka Promenade.


Wij hopen op een talrijke opkomst!


De opbrengst van deze rally gaat integraal naar de studie “het gebruik van een nieuwe isotoopmerker bij het vroegtijdig opsporen van ziekte-herval bij patiënten/kinderen met een primaire kwaadaardige hersentumor”

24/11/2018: Fundraising concert '2Cellos' tvv de Lux Luka Foundation


De two cellos zijn ontdekt door Elton John. Luka Sulic speelde zijn dagelijkse portie cello in een lokaal van de Royal Academy of London wanneer toevallig Elton John passeerde langs het lokaal en zijn talent kon zien en horen , belde Meneer Elton naar de directeur van de Royal Academy om Luka Sulic aan de lijn te krijgen. Luka geloofde zijn ogen niet. Het eerste wat Luka vol overtuiging zei aan de telefoon : als jij Elton John bent dan ben ik Michael Jackson. Vol ongeloof nam Elton John de twee vrienden onder zijn vleugels en kregen een contract bij Sony. Zo zijn ze wereldberoemd geworden in Amerika, Japan, Australië, China, Kroatië, Nederland,...