Wat

WAT DOET DE STICHTING LUKA HEMELAERE?

 

De “Stichting Luka Hemelaere - Lacrima ad Victoriam” is het orgelpunt van viif jaar strijd en loutering die de ouders en de zus van Luka Hemelaere intens hebben ervaren.

 

De vele confrontaties, in het UZ-Gent, met zoveel kinderen die getroffen zijn door hersentumoren, de talrijke gesprekken met de dokters, professoren en geneeskundig personeel, de ontdekking van zoveel families die dezelfde lange weg moeten gaan, hebben hen bewogen om vanuit hun beschermde positie ook iets te realiseren voor het welzijn van al deze kinderen.

 

Daarom wil de “Stichting Luka Hemelaere” de voortzetting van de studie van het UZ-Gent, die zich bezig houdt met het evalueren van het effect van de behandeling terwijl die wordt uitgevoerd en/of het vroegtijdig opsporen van herval bij kinderen met hersentumoren, financieel ondersteunen.

 

Wanneer de hersteltherapie daardoor minder zwaar wordt, kan de levensduur van heel wat kinderen worden gered of verlengd.

 

Zij doen dus oprecht beroep op alle mensen, die dit opzet een warm hart toedragen, en delen met hen de traan bij de overwinning.

CONTACT

 

O.L.-Vrouwstraat 40

8500 Kortrijk

info@luxluka.be

+32(0)478 40 05 55

ABOUT

 

De “Stichting Luka Hemelaere - Lacrima ad Victoriam” is het orgelpunt van vijf jaar strijd en loutering die de ouders en zus van Luka Hemelaere intens hebben ervaren.

2016 Copyright Stichting Luka Hemelaere - Alle rechten voorbehouden / Tous droits réservés / All rights reserved